Restaurant Tram (de Enige echte 1e van Rotterdam)

Geniet van een culinaire tramrit door prachtig Rotterdam

Nu ook voor kleine gezelschappen, of zelfs voor een romantisch candlelightdiner voor 2 personen door Rotterdam per Restauranttram. Al geruime tijd zijn er voor gezelschappen dinerrondritten te boeken. Vanaf nu is dit voor iedereen mogelijk. Trakteer Uw geliefde of nodig vrienden uit voor een culinair diner tijdens een rondrit door Rotterdam per restauranttram. Samen met Stichting Romeo presenteert de Snerttram en restaurant Brazzo de restauranttram. In Amsterdam hebben ze de rondvaartboten met hun culinaire rondvaarten. Nu heeft Rotterdam de Restauranttram.  Voor Promofilm zie: www.snerttram.nl

 

        606brugDW

Onderweg wordt een vast 4 gangen menu geserveerd, maar natuurlijk wordt rekening gehouden met van te voren opgegeven dieetwensen. Terwijl u nipt aan een glas wijn geniet u van het mooie uitzicht van de skyline van Rotterdam.

Restaurant tram Tijden

De Restauranttram rijdt regelmatig op donderdag, vrijdag en zaterdag van 1900- 2130 uur voor losse verkoop. Zie data  ticketshop. De opstapplaats is op het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug. 

Restauranttram - Informatie op een rijtje:

Wanneer rijdt de Restauranttram uit?

Wij verwijzen naar de website voor de feestdagen en andere eventuele beschikbare data 

Opstappen/ Vertrek?

De passagiers moeten zich ten laatste vijftien minuten vóór vertrek aanmelden aan de opstapplaats.Behalve bij andersluidend bericht van de organisator verlaat de Restauranttram zijn plaats van vertrek op het aangeduide vertrekuur. Omdat de Restauranttram op het reguliere RET railnet rijdt, kan hij niet wachten op laatkomers. Wij verwijzen naar de algemene verkoopvoorwaarden. 

                 606front   606romeocrew

Hoeveel kost het? 75,00 per persoon. In de prijs is de BTW inbegrepen. 

Wat omvat de prijs?

De prijs per persoon omvat:

  • Een aperitief en een viergangen menu (voorgerecht, soep,hoofdgerecht, nagerecht)
  • Onbeperkt wijnarrangement, mineraalwater en frisdranken
  • Koffie na

  FEBMENU606   606tida

Hoe reserveren?

Gezien er veel reserveringsaanvragen zijn voor de Restauranttram, kunnen wij helaas geen opties plaatsen. Uw reservering is pas geldig na betaling van het gehele bedrag op onze ING rekening NL41INGB0007321230 t.n.v restaurant Brazzo o.v.v. uw boekingscode. In de week van de rondrit worden de digitale vouchers per mail gestuurd. U hoeft niet langs het restaurant om de vouchers op te halen ! 

Kan de hele tram tegelijk gereserveerd worden?

Ja,  voor meer informatie stuurt u een mail naar info@restauranttram.nl   

Welke capaciteit heeft de tram?

36 zitplaatsen: 6 tafels van 2,  6 tafels van 4  Hoe lang duurt de rit? +/- 2,5 uur 

6064tje  6064tje2

Waar kan ik parkeren in de buurt?

De parkgarage Erasmusbrug, Willemsplein 1 Rotterdam heeft 327 plaatsen en  is dag en nacht toegankelijk.    

Aperitief voor de rondrit?

Bij Thon Hotel Rotterdam kunnen de Restauranttramreizigers op vertoon van hun tramvoucher een drankje naar keuze bestellen in brasserie de Swaen. De drankjes worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht en per consumptie ontvangt u 3  bitterhapjes. Ter indicatie: een flesje frisdrank kost € 2,60, een sapje 2,95 , een tapbiertje 2,75 en een glasje wijn 3,75. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een feestelijk aperitief (klein flesje met 2 glazen) Prosecco € 5,50, een grote fles Prosecco kost € 29,50 (6 glazen)

 Brasserie de Swaen is elke dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur geopend. De keuken sluit om 21.30uur. 

Thon hotel biedt de reizigers van de restauranttram  kamers tegen gereduceerd tarief. Dit is op beschikbaarheid en afhankelijk van de periode waarin men wil reserveren. Thon hotel werkt nl met dagprijzen voor reserveringen bel 010-413 4790 of mail naar reservations@thonrotterdam.nl  o.v.v. Restauranttram

606bank 

Ik wil de Candleligttour aan vrienden aanbieden

Dat kan omdat de plaatsen overdraagbaar zijn. U kan dus reserveren en de instapkaart aan vrienden geven. Opgelet echter: de datum en het uur die op het biljet staan, kunnen niet gewijzigd worden .   

Zijn er toiletten aan boord?

Nee, echter voor de  rondrit is hiervoor wel gelegenheid. Tijdens de  rondrit brengen wij ook een kort bezoek aan het trammuseum/remise, hier is ook mogelijkheid voor een sanitaire stop.  

Houdt u rekening met dieetwensen?

Ja, het is mogelijk om bij het reserveren voor een vegetarische formule te kiezen. De beschikbare keukenruimte op de tram is erg beperkt, daarom kan helaas niet meer ter plaatsen op speciale wensen worden ingegaan.  

Leggen de zitbanken beperkingen op voor de indeling?

De Restauranttram beschikt over vaste zitbanken voor 1 of 2 reizigers. Het meubilair aan boord staat vast en is dus niet verplaatsbaar. Door deze technische beperkingen kunnen wij de beschikbare zitruimte niet aanpassen. Wij rijden met heringerichtemuseumtram en zijn derhalve niet rolstoeltoegankelijk.

 

BRAZZO KUNST MENU

Iedere maand serveert Restaurant Brazzo een wisselend 4 gangen menu, ook verkrijgbaar als 3-gangen menu.
Natuurlijk kunt u in ons restaurant ook heerlijk genieten van a la carte.

Bij het kunstmenu krijgt u 4 overheerlijke gangen (incl. Cappuccinokop van Ada Breedveld) € 49.50 of als 4 gangen kunstmenu met bord Hemelsgeluk € 57,50. Speciaals: Toffee van Geitenkaas met Frissee sla en Aceto Balsamico "Tijd van Genieten" € 10,50

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag : vanaf 18.00 uur
Zondag en Maandag: Gesloten (voor besloten partijen geopend in overleg)

Het is raadzaam tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

BRAZZO ROTTERDAM

Echt culinair genieten doet u bij Restaurant Brazzo in Rotterdam. Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Frans-mediterrane keuken, gemaakt van de meest verse, lokale producten.

ADRES

Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
010 - 414 80 79
info@brazzo.nl

(c)2016 Restaurant Brazzo | Webdesign : Creative Development