Genieten van de franse keuken Rotterdam

Ook wij hebben onze deuren moeten sluiten 15 maart, via onze website houden wij U op de hoogte wanneer wij weer open gaan!

Restaurant Brazzo in Rotterdam is culinair genieten en niet duur!

Dat uit eten een beleving is, weten ze bij Brazzo maar al te goed. In de eerste plaats betekent dat een heerlijk menu met culinaire heerlijkheden uit de Franse - Mediterane keuken, gemaakt van de meest verse (lokale) producten. Daarnaast een service die volgens de ruim 400 recenties op Iens zeer hoog (8,6) wordt ervaren. Maitre Bert Swijnenburg zet met zijn team alles op alles om uw avond tot een culinair hoogtepunt te brengen.

Naast het maandelijks wisselende menu is er ook de mogelijkheid om a la carte te eten.

Op de benedenverdieping heerst een huiskamerachtige sfeer, terwijl de entresolverdieping de allure van een eetzaal heeft. De entresol leent zich ook uitstekend voor "besloten" diners voor gezelschappen van 20-30 personen.

U kunt op vele manieren en sites reserveren bij ons restaurant. Het combineren van kortingsactie, cadeaukaarten en acties is in één gezelschap niet mogelijk.  Voor de FORK zomerfestival 50% hebben wij een heerlijk keuzemenu gemaakt.
 

BRAZZO KUNST MENU

Iedere maand serveert Restaurant Brazzo een wisselend 4 gangen menu, ook verkrijgbaar als 3-gangen menu.
Natuurlijk kunt u in ons restaurant ook heerlijk genieten van a la carte.

Bij het kunstmenu krijgt u 4 overheerlijke gangen (incl. Cappuccinokop van Ada Breedveld) € 49.50 of als 4 gangen kunstmenu met bord Hemelsgeluk € 57,50. Speciaals: Toffee van Geitenkaas met Frissee sla en Aceto Balsamico "Tijd van Genieten" € 10,50

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag : vanaf 18.00 uur
Zondag en Maandag: Gesloten (voor besloten partijen geopend in overleg)

Het is raadzaam tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

BRAZZO ROTTERDAM

Echt culinair genieten doet u bij Restaurant Brazzo in Rotterdam. Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Frans-mediterrane keuken, gemaakt van de meest verse, lokale producten.

ADRES

Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
010 - 414 80 79
info@brazzo.nl

(c)2016 Restaurant Brazzo | Webdesign : Creative Development